keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

KESÄN 2013 LEIRIT

Keski-aikaa metsästämässä, Kurikan vanha pappila
1.- 3.7.2013, klo 10-15.00, työpaja aikuisille

Taidekurssi sopii kaikille maalauksesta ja piirustustekniikoista kiinnostuneille. Valon ja varjon -taideryhmässä soi keskiaikainen musiikki. Keskustellaan keskiajasta ja luonnonmateriaaleista sekä valon ja varjon kuvaamisesta. Jokaisen maalauspäivän aloittaa keskiaikainen taiteilijakertomus kuvineen ja taidetekniikkoineen.

Perehdymme valo ja varjo-ryhmässä piirtämiseen ja savusumu tekniikkaan. Käytämme hiiliä, kahvia, musteita, petsiä ja tummia pohjia. Maalaamme asetelmia ja sään salliessa ulkona maisemaa. Maalausvälineinä käyvät niin vesivärit, akryylivärit ja öljypastelliliidut. Maalauksissa keskitymme värilliseen valoon ja värilliseen varjoon. Omat eväät ja välineet.

Hinta 40 euroa jäseniltä ja ei-jäseniltä 50 euroa. Hinta sis. opetuksen ja vakuutukset. Leiri järjestetään mikäli osallistujia on vähintään seitsemän (7) ja maksimissaan 20 henkeä.


Seikkailu taikamaailmassa 1.-6.luokkalaisille, Kurikan vanha pappila
4. -5.7.2013, klo 10-15.00

Kallion lohkareen välistä löytyy palanut kartan palanen ja nippu isoja avaimia. Kartanpalasen on piilottanut sieltä karkuun päässyt isonenäinen peikko. Peikon voi nähdä ainoastaan suurennuslasilla, sillä ihmisten maailmassa hän on vain 2cm pitkä.

Pahat lohikäärmeet ja ilkeät hirviöt ovat vallanneet pikkupeikon taikamaailman. Meidän apuamme tarvitaan!

Seikkailu taikamaailmassa -taidepajassa tehdään lohikäärmeliidokkeja, muovataan paperimassasta hirviöitä , rakennetaan linnoja- asukkeineen ja tietenkin tehdään kepposia. Leirillä myös mahdollisuus tehdä seikkailusarjakuvaa tai omaa taikamaailma kirjaa. Leirin lopuksi meillä on operaatio taikamaailman kartan kokoaminen ja pienen peikon kotiin lähettäminen. Taidepajan aikana taiteillaan, mutta myös liikutaan ja leikitään monipuolisesti.

Varaathan mukaasi:
- Ravitsevan välipalan, joka säilyy repussa (esim. hedelmä, leipää, trippi-mehu tms. Huomioithan, että emme salli makeisia tai limsoja)
- Väri- ja lyijykynät, sakset, piirrustuspaperin, muovailuvahaa, pyyhekumin.
- Pukeuduthan säähän ja taiteiluun sopivasti
- Varaa mukaasi aurinkorasvaa aurinkoista päivää varten sekä lippiksen suojaamaan auringolta.
- Juomapullon, jotta lämmin päivä ei pääse yllättämään.
HUOM VANHEMMAT! Muistathan ilmoittaa mikäli lapsesi on poissa.

Hinta 30 euroa jäseniltä ja ei-jäseniltä 35 euroa. Hinta sis. vakuutukset, hauskan leiriohjelman, opetuksen ja materiaalit. Leiri järjestetään mikäli osallistujia on vähintään seitsemän (7) ja maksimissaan 15 henkeä. Omat eväät! Opettajana kuvataiteilija ja kuvaamataidonopettaja Satu Piiroinen.

LISÄTIEDOT AIRI KENTALA PUH. 040 533 4396. SITOVAT ILMOITTAUTUMISET kurikankuvataide@gmail.com